Programes Per a Totes les Etats

Nadons i Sensibilització Musical

Qualsevol edat és bona per començar a sentir, escoltar i comunicar els sentiments que ens evoca la música i els seus sons. Són molts els mètodes i estudis que recomanen específicament l'ensenyament musical a edats molt prematures, i és per aixó que a Gymel disposem de la nostra professora especialitzada Mercè Mirò.

  Programa Infantil i Juvenil    

Els nostres programes infantils integren una Ensenyament moderna i competitiva. Les classes d'instrument van acompanyades d'un Seguiment personalitzat en l'àrea del llenguatge i la notació musical. Els grups estan Dividits Segons les edats i el nivell musical de cada estudiant. A més comptem amb el suport de Trinity College London, qui ens proporciona material per a les classes i realitza Avaluació i Exàmens al final del curs, amb una valoració completa informant detalladament sobre el desarrollo musical de Els nostres alumnes.

 El Llenguatge    

La música és un llenguatge més, com qualsevol altre parlat, i de ben segur que el més universal, per això cal saber llegir-la, escriure-la, i entendre-la.Arrimant i veuràs les diferències entre les diferents músiques, coneix com s'escriu música i atreveix-te a composar la teva!

  Programa per a Adults  

La música no té edat, ni per escoltar-la ni per aprendre-la. Vine, tria el instrument i comença a sentir i escoltar el teu propi so!  Si vols prendre-t'ho com un hobbie, o si el teu somni és tocar com un professional i tocar en alguna banda o combo. En Gymel tenim professors especialitzats que configuraran les teves classes a mida i aconseguiràs els teus objectius.

  Programa para Adultos  
Combos, Coro & Ensambles

Amb tan sols un any a les esquenes, la banda del centre ja ha actuat a diferents escenaris de Sant Cugat i te l'esperit de voler ser l'eix al voltant del qual s'articuli la própia escola!, tot un repte.Vine i descobreix-la!

CORO GOSPEL:  Senteix les vibracions que surten del teu cos al cantar i ballar les cançons més espirituals i sentides del món.

Cem Gymel

Centre d' Estudis Musicals

  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Google+ Basic Black
  • Instagram Basic Black
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Google+ Basic Black
  • Instagram Basic Black

        Horaris d'Activitats: 

Dilluns a Divendres: 10:00-21:00hs

​Dissabtes: 9:00 -12:00hs

© 2018 Cem Gymel

      On Estem?

Carrer del Carme 18

08172, Sant Cugat del Vallès. 

      cem.gymel@gmail.com

     93 583 65 79